Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

HTC Desire HD & HTC Desire Z


Να τα, να τα!

Όπως καταλαβαίνετε, τα δύο νέα αυτά smartphones αποτελούν ουσιαστικά εξελίξεις του Desire που περιέχουν πολλές νέες και ενδιαφέρουσες αλλαγές! Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα νέα κινητά!


HTC Desire HD

Το Desire HD με σκελετό αλουμινίου έρχεται με επεξεργαστή 1GHz 8255 Snapdragon, κάμερα 8 megapixel με LED Flash και δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 720p.

Αυτό το μοντέλο περιέχει και το HTC Sense που σας δίνει την δυνατότητα να «ελέγχετε» το κινητό σας από τον υπολογιστή.

Έτσι, σε περίπτωση που το χάσετε ή σας το κλέψουν θα έχετε την δυνατότητα να το εντοπίσετε δορυφορικά, να προωθήσετε τις κλήσεις σε άλλο τηλέφωνο, να το κλειδώσετε, να το κάνετε να χτυπάει δυνατά και να κάνετε ακόμη και back up σε όλα τα προσωπικά δεδομένα όπως επαφές, αρχείο κλήσεων κτλ.

Ακόμη μπορείτε να εξατομικεύσετε το κινητό σας με wallpapers και ήχους που υπάρχουν στο HTC Sense.


HTC Desire Z

Το δεύτερο κινητό που ανακοινώθηκε σήμερα είναι το HTC Desire Z που αποτελεί το πρώτο κινητό με λογισμικό Android και QWERTY πληκτρολόγιο.

Ο τρόπος που ανοίγει το πληκτρολόγιο είναι ιδιαίτερα περίεργος, καθώς δεν είναι σαν τα άλλα slide κινητά, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία δεξιά, έχει αυτά τα συρτάκια που «πετάνε» προς τα πάνω την οθόνη.

Έχει επεξεργαστή 800 MHz Qualcomm MSM723, βίντεο HD και περιέχει και αυτό το HTC Sense όπως και το Desire HD.
Ενδιαφέρον έχουν οι καινούργιες software δυνατότητες του HTC Sense, όπως το precache χαρτών, ταχύτατο bootαρισμα , DLNA και το διαδίκτυο HTCsense.com που επιτρέπει τον εντοπισμό της συσκευής μέσω GPS και την απομακρυσμένη διαγραφή δεδομένων.

[via]