Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τι κινητό να πάρω;


Ιδού η απορία!

Εξαρτάται τι λεφτά θες να δώσεις.
Τα αξιόλογα μοντέλα κατά την άποψη του γραφών με κατάταξη από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό είναι τα παρακάτω:






ZTE Blade
Το πιο οικονομικό και ταυτόχρονα αξιόλογο smartphone που υπάρχει διαθέσιμο. Τα δυνατά του σημεία η Super LCD οθόνη στα 800x480 και το μυστικό ότι η RAM του είναι 512ΜΒ στην πραγματικότητα και όχι 256ΜΒ που εφόσον θέλετε να διακινδυνεύστε την εγγύηση μπορείτε να ξεκλειδώσετε.


Άλλο ένα οικονομικό smartphone που προκάλεσε τις εντυπώσεις.


Wildfire
Το wildfire μικρό σε δυνατότητες αλλά συμπαθητικό και φτηνό. Χωρίς όμως λαμπρό μέλλον αφού είναι οικονομικής κατηγορίας.

Optimus One
Στα ίδια λεφτά με το Wildfire αλλά με ελαφρός καλύτερα χαρακτηριστικά, είναι θέμα ποιας εταιρίας προτιμάει ο καθένας. Η LG ακόμα δεν έχει καλό όνομα στην κινητή γιατί είναι σχετικά νέα ακόμα σε αυτό τον τομέα.


HTC Desire
Το desire άκρως δελεαστικό για τα λεφτά του και εξαιρετικά ισορροπημένο από θέμα τιμή/απόδοσης.
Θα πάρει το gingerbread από ότι μας είπε η HTC.


Galaxy S
Το Galaxy είναι το δυνατότερο από θέμα hardware αλλά πρέπει να φορέσει το Froyo 2.2.1 για να δείξει την αξία του. Η Samsung έχει το χειρότερο Software Support και παρόλο που έχει κάνει τεράστιες πωλήσεις άργησε πολύ να στρώσει το λογισμικό του. Θα πάρει το Gingerbread. Παραδόξως δεν έχει φλας η φωτογραφική!

Desire HD
Ένα μεγάλο Desire με καλύτερο SOC όμως και λίγο πιο ακριβό, κονταροχτυπιέται με το Galaxy S από θέμα Hardware, έχει πιο μεγάλη οθόνη 4,3 αλλά δεν είναι amoled και σχετικά μικρή μπαταρία! Παρόλα αυτά όπως όλα τα HTC τηλέφωνα έχει αρκετές δυνατότητες χάρη στο XDA.