Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Περισσότερες από 200,000 συσκευές με Android ενεργοποιούνται κάθε μέρα

  Πού πάμε;


O CEO της Google, Eric Schmidt, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Google ενεργοποιεί περισσότερες από 200,000 συσκευές με λειτουργικό Android κάθε μέρα, μια αύξηση 40,000 περισσότερων συσκευών από τον Ιούνιο.
Το Android, το λειτουργικό σύστημα για κινητά από την Google, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία αυτό το χρόνο, με περίπου 100,000 συσκευές με Android να ενεργοποιούνται κάθε μέρα για το μήνα Μάιο, 160,000 την ημέρα για τον μήνα Ιούνιο και 200,000 για το μήνα Μάιο.
Ο CEO της Google, Eric Schmidt, ανακοίνωσε στο συνέδριο Techonomy conference στην Καλιφόρνια ότι:

"Ο ρυθμός με τον οποίο το Android εξαπλώνεται δεν είναι απλά πρωτοφανής, αλλά απίστευτα πρωτοφανής. Μόνο ο Θεός γνωρίζει μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο".

Επίσης ο Schmidt αποκάλυψε ότι η Google έχει αρκετά έσοδα από τις αναζητήσεις των χρηστών που χρησιμοποιούν Android ώστε το Google να συνεχίσει την ανάπτυξη του Android.

"Πιστέψτε με, τα έσοδα είναι τόσα πολλά τα οποία καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες για το Android και όχι μόνο" είπε ο Shmidt στους δημοσιογράφους, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

"Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι μας αρέσει η επιτυχία που σημειώνει το iPhone, και αυτό γιατί το iPhone χρησιμοποιεί την αναζήτηση της Google με αποτέλεσμα να έχουμε επιπλέον έσοδα όταν οι χρήστες iPhone κάνουν αναζητήσεις στο Google."






[via]