Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Apps Organizer

Apps Organizer

Για να μην μπλέξεις τα μπούτια σου.


Αυτή την εφαρμογή την χρειάζονται όλοι όσοι δεν έχουν μέτρο όταν κατεβάζουν εφαρμογές, ξεχνάνε να τις βγάλουν, λυπούνται να τις βγάλουν, κατεβάζουν μια εφαρμογή γιατί μπορεί σε κάποια απίθανη στιγμή στο μέλλον που θα κάνουν απόβαση οι εξωγήινοι να τους φανεί χρήσιμη.

Το πρόβλημα είναι ότι γεμίζει το κινητό με εφαρμογές και όταν τελικά μας την πέσουν οι Αρειανοί ή οι Αεκτζίδες θα ψάχνεις μια ώρα να τη βρεις. Όπως λοιπόν φαντάζεστε, το Android teleshoping έρχεται να δώσει τη λύση με μια εφαρμογή  που θα λύσει το πρόβλημα με της πολλές εφαρμογές, σαν να πηγαίνεις νερό στον πνιγμένο ένα πράγμα. (Δροσιστήκαμε καθόλου;)



Πέρα από την πλάκα αυτή η εφαρμογή πραγματικά λύνει χέρια. Με το που την ανοίγεις μπορείς εύκολα και γρήγορα να κατατάξεις όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σε κατηγορίες όπως παιχνίδια, internet, εργαλεία και ότι άλλο θες, μετά μπορείς να βάλεις widgets στην επιφάνεια εργασίας που είναι σαν φάκελοι και πατώντας πάνω τους βλέπεις τις εφαρμογές. Όταν προσθέσεις καινούργιες εφαρμογές πολύ εύκολα μπορείς να τις βρεις και να τις βάλεις και αυτές σε όποια κατηγορία είναι η κατάλληλη. Έχει μέχρι και favorites για βρίσκεις το αγαπημένο σου παιχνίδι ανάμεσα στα άλλα 40 που έχεις κατεβάσει.



Το QR Code για εύκολο κατέβασμα