Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ελληνικά στο Android


 Ντεν μιλά ελληνικός! 


Πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να περιμένουν να έρθει ένα κινητό στην Ελλάδα και το αγοράζουν από το εξωτερικό ή ακόμα και για λόγους οικονομίας αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι τιμές στο εξωτερικό είναι αρκετά πιο χαμηλές από ότι εδώ στο ελλάντα (να έρθουν οι έμποροι να τους κάνουν μαθήματα οι δικοί μας που είναι πιο έξυπνοι) αλλά το πρόβλημα είναι πως βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να μην έχουν ελληνικά στο κινητό τους. 
Δυο παραδείγματα είναι το HTC Desire και το Samsung Galaxy S i9000, αλλά και τα δυο από ότι έχουμε ανακαλύψει έχουν ελληνικά αλλά είναι "λίγο" κρυμμένα και υπάρχουν 2 τρόποι να τα ενεργοποιήσετε.



  1.  Την πρώτη-πρώτη φορά που θα ανοίξετε το κινητό για να σας εμφανίσει τα ελληνικά ώστε να τα επιλέξετε πρέπει να έχετε βάλει μέσα ελληνική sim, διαφορετικά δεν θα υπάρχει η επιλογή των ελληνικών στις ρυθμίσεις της γλώσσας.


  2.  Άμα έχετε περάσει το πρώτο βήμα και δεν έχετε όρεξη να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τότε μπορείτε να μπείτε στο μάρκετ και να κατεβάσετε το MoreLocale 2. Αν το κινητό σας παίρνει ελληνικά με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε.






To QR Code για το MoreLocale2: