Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

LogMeIn

Μπες από παντού! 

Μια πολύ δυνατή εφαρμογή που κυκλοφορεί στο επί πληρωμής marktet είναι το LogMeIn.
Για όσους δεν το ξέρουν, είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο που μπορούν να γραφτούν δωρεάν στη σελίδα του και να κατεβάσουν τον client για το PC τους. Βασικά το android είναι μόνο ένας τρόπος να συνδεθείς αφού μπορείς ακόμα και μέσα από ιστοσελίδα να πάρεις κονσόλα, αν και αυτό δεν είναι το θέμα μας. Η ευκολία στη σύνδεση όποτε θέλετε από την android συσκευή σας είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα αφού δεν χρειάζεται εξειδικευμένες ρυθμίσεις (Port Forwarding/DynDNS κ.τ.λ.) το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις εγκαταστήσει τον client στον υπολογιστή σου.

Δυστυχώς το TeamViewer που είναι δωρεάν αργεί χαρακτηριστικά να μας παραδώσει την εφαρμογή του στην πλατφόρμα του Android αλλά ευτυχώς υπάρχει και το LogMeIn που μπορεί να είναι επί πληρωμή αλλά δεν υστερεί, απλά είναι ακριβό. 

** Ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με το TeamViewer που παρατήρησα είναι ότι μπορείς να συνδεθείς στον υπολογιστή όταν αυτός είναι στην οθόνη του login όταν έχει bootαρει για πρώτη φορά ή έχεις κάνει logout μάλλον επειδή φορτώνει σαν service.


Καμαρώστε το στο Galaxy Tab.