Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

MIREN browser aka. Charming browser & MIUI browser

Αυτά Είναι!

Οι Κινέζοι τελικά έχουν σκοπό να κατακτήσουν μια θέση στο τηλέφωνό μας με όποιον τρόπο βρουν. Πριν από λίγες μέρες κάποιοι βρήκαν αυτόν τον υπέροχο περιηγητή και τον μετέφρασαν στα Αγγλικά για τον απολαύσουμε όλοι μας αλλά οι προγραμματιστές του MIREN Browser αποφάσισαν να βγάλουν επίσημη έκδοση για όλον τον κόσμο.

Από ότι διαβάζω για αρχή δεν θα είναι διαθέσιμος στο Market και όσοι θέλουν να τον κατεβάσουν πρέπει να το κάνουν από εξωτερικό Link αλλά όταν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο θα τον ανεβάσουν και στο Market.
Επίσης μας έδωσαν τα strings για εύκολη η μετάφραση σε όλες τις γλώσσες. 

Οι βιαστικοί μπορούν να το κατεβάσουν από το XDA ή από το QR code που έβαλα δίπλα.

Για να να εγκαταστήσετε την επίσημη έκδοση πρέπει να  βγάλετε πρώτα την ανεπίσημη. Αν το κατεβάσετε από το QR Code τότε για να το εγκαταστήσετε τρέχτε το apk με έναν file manager όπως τα ES ή Astro αφού το κατεβάσετε, λογικά το apk θα το βρείτε μέσα στον φάκελο /download.




Τον έβαλαν επιτέλους στο Market. Οι εικόνες δείχνουν κινέζικα παρόλα αυτά είναι μεταφρασμένος στα Αγγλικά και ελπίζω να βρεθεί κάποιος να το μεταφράσει και στη γλώσα μας.
Αλλά προσοχή η έκδοση του market δεν είναι και οι τελευταία, αν θέλετε την πιο πρόσφατη μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.