Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

VPlayer για ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

ΟΥΣΤ!

Τα πράγματα είναι απλά,το πρόγραμμα αυτό παίζει ταινίες, υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους και είναι δωρεάν χωρίς διαφημίσεις. 
Παίζει πρακτικά τα πάντα: Divx/Xvid, wmv, m4v, flv, rmvb, avi, mkv, mp4, 3gp και είναι πανεύκολο στη χρήση αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το βίντεο που θέλετε να παίξει και αν υπάρχουν οι υπότιτλοι με το ίδιο όνομα τότε θα τους παίξει, υπόψιν ότι το πρόγραμμα δεν έχει ούτε ρυθμίσεις άρα είναι πολύ δύσκολο να μπερδευτείτε. Με το τελευταίο update έχουμε ρυθμίσεις και μπορείς για παράδειγμα να ορίσεις το μέγεθος των υποτίτλων.

Αν και δεν είναι τέλειο δεν θα σας απογοητεύσει καθόλου και από ότι βλέπω βελτιώνετε διαρκώς με το χρόνο οπότε είναι ότι χρειαζόμασταν τόσο καιρό αφού το Rockplayer δεν είναι δωρεάν ή έχει διαφημίσεις.  

Ο developer αποδείχτηκε μάγκας και αποφάσισε να ζητήσει λεφτά για την εφαρμογή που υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δωρεάν. 


Προσωπικά του έδωσα 1 αστέρι και απεγκατέστησα την εφαρμογή αφού το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι ήθελε να διαδοθεί η εφαρμογή του και μετά να βγάλει εύκολο χρήμα. 

Ελπίζω να έρθει σύντομα το VLC!