Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Κι άλλα νέα για το LG Star

Βρε, βρε, βρε!


Τελικά δεν τρέχει καθαρό Android (Vanilla) αλλά μια ελαφρά τροποποιημένη έκδοση από την LG, βλέπουμε και ένα benchmark το οποίο βέβαια δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα αφού τόσο βγάζει και το Nexus One με ένα τσιμπιματάκι στο ρολόι του επεξεργαστή. 

Βέβαια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες "φοράει" Froyo που με κάνει να υποπτεύομαι ότι δεν εκμεταλλεύεται τον tegra ή σε διαφορετική περίπτωση ότι είναι κομμένο το SOC του για να μη γονατίζει η μπαταρία. Είναι πιθανό φυσικά να ισχύουν και τα δυο, μην ξεχνάτε ότι πριν από λίγες μέρες είχαν βγει φήμες που έλεγαν ότι ο λόγος που αργεί το Gingerbread είναι γιατί το βελτιστοποιούν για να εκμεταλλεύεται τους διπύρηνους επεξεργαστές. 
Το λογικό είναι να κυκλοφορήσει με Gingerbread βέβαια.

Το άτομο που το έχει στα χέρια του είπε ότι ξεπερνάει με άνεση το Galaxy S. Αν και κάτι διαφορετικό θα μου
προκαλούσε εντύπωση, είμαι σίγουρος ότι αυτή η δήλωση θα φέρει ένα αμυδρό χαμόγελο στα χείλη σας.

Αυτές οι πληροφορίες βγήκαν στο φως χάρη σε ένα "χρήστη" στο androidforum. Εγώ αυτό που βλέπω και με χαροποιεί στην τελική είναι ότι και η LG ζήλεψε τις άλλες εταιρίες (HTC, Samsung) και θέλει να μπει στο δυναμικά στο χώρο εφαρμόζοντας ότι όπλο έχει διαθέσιμο. Αν καταφέρει και ξεπεράσει τις αδυναμίες και την απειρία της (πολλά προβλήματα hardware στο Optimus One) πιστεύω ότι θα δούμε κάτι καλό σύντομα από αυτή την εταιρία.























Κάντε κλικ στις εικόνες για να μεγαλώσουν