Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

LG B Android Phone

Το φως το αληθινό! 
UPADTE: Από ότι φαίνεται η κεντρική φωτογραφία είναι πειραγμένη αλλά κατά τα αλλά το τηλέφωνο είναι πραγματικότητα και θα το δούμε στην CES

Άλλο ένα τηλέφωνο ξεπηδά από τα άδυτα της LG και το όνομα αυτού, για την ώρα, LG B!
Μέχρι τώρα ακούγαμε για το LG Star  ή όπως τελικά αποκαλύφθηκε το τελικό όνομά του, LG Optimus 2X, αλλά τώρα ακούμε για άλλο ένα τηλέφωνο με επίσης αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που αυτή τη φορά δεν έχουν να κάνουν με το SOC, αφού δεν ξέρουμε τι επεξεργαστή θα φοράει. Οι πληροφορίες που διαρρέουν έχουν να κάνουν με την οθόνη του και στην επάνω φωτογραφία βλέπετε στο κέντρο το LG B, αριστερά το iPhone 4 και δεξιά το Galaxy S.




Η οθόνη του LG B παίρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τις οθόνες του iPhone 4 και του Galaxy S. Πρόκειται για μία οθόνη 4 ιντσών αντίστοιχη αυτής του iPhone με μεγαλύτερη φωτεινότητα, αλλά εκεί που εστιάζω την προσοχή μου είναι η κατανάλωσή της στο μαύρο. Όπως και του Galaxy ή οθόνη του B έχει μηδενική κατανάλωση στο μαύρο, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι το πώς ακριβώς δουλεύει και αν θα έχει "πραγματικό" μαύρο όπως και η AMOLED.



Επίσης μπορείτε να δείτε ότι είναι πιο λεπτό από το iPhone, και ειδικά στην από κάτω φωτογραφία φαίνεται ακόμα πιο έντονα η διαφορά.


Άλλη μια φωτογραφία δίπλα στο Galaxy S


Από ότι βλέπω η LG μπαίνει δυναμικά στην αγορά το 2011 αλλά ελπίζω να μην κάνει το λάθος και δεν βάλει και σε αυτό το τηλέφωνο Tegra 2 γιατί εκεί που έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της θα πέσει πολλές μονάδες κάτω, αφού θα θεωρηθεί φτηνό μάρκετινγκ το να βγάλει ένα τηλέφωνο με δυνατή οθόνη και άλλο ένα με δυνατό SOC και όχι ένα που να τα έχει όλα.

[via]