Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Andy Rubin παρουσιάζει το Honeycomb

Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει!

Αυτή τη φορά μας μας την έφερε εκεί που δεν το περιμέναμε! Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο ο Andy Rubin μας παρουσιάζει το Honeycomb σε ένα tablet κατασκευασμένο από την Motorola με διπύρηνο επεξεργαστή Nvidia και αν κατάλαβα καλά δεν θα έχει hardware πλήκτρα.


Στην ερώτηση αν το Honeycomb είναι μια διαφορετική έκδοση του Android  για tablets ή αν το Honeycomb απλά θα δουλεύει για tablets ο Rubin απάντησε ότι είναι λίγο και από τα δυο και θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο '11. Μια θεωρία είναι ότι το Honeycomb απλά θα έχει εφαρμογές κατασκευασμένες για tablet, δηλαδή για παράδειγμα το gmail θα έχει δυο εκδόσεις, μια για τις μικρότερες οθόνες των κινητών και μια για τις μεγαλύτερες για tablets. O Andy είπε ότι η ίδια εφαρμογή που είδαμε στο βίντεο, θα τρέχει και στο tablet και στο τηλέφωνο αλλά θα εκμεταλλεύεται τη μεγαλύτερη οθόνη του tablet όταν καταλαβαίνει ότι τρέχει σε ένα. Μας παρουσίασε της έκδοση του Google Maps και το Gmail για tablets για να πάρουμε μια ιδέα του πώς θα είναι. 


Να σας υπενθυμίσω ότι κάποτε η google είχε πει ότι τα τηλέφωνα γίνονται σιγά-σιγά υπολογιστές και οι υπολογιστές διαρκώς μικραίνουν με αποτέλεσμα να βρεθούν κάπου στη μέση. Αυτή η μέση είναι λογικά τα tablet και η google θέλει σίγουρα να έχει το λόγο.

Πηγή: engadget


Όταν βρεθεί το βίντεο θα ενημερώσω την ανάρτηση