Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαλύφθηκε το Notion Ink Adam


Όσοι έχουν συμμετάσχει στο blog θα τους έρθει email από σήμερα το βραδύ και θα μπορούν να κάνουν παραγγελίες. Παρακάτω έχω μετρικές πραγματικές πληροφορίες (και όχι φήμες) από το blog του.

Ξεκινάει από τα $375 το σκέτο WiFi  μέχρι τα $550 το φουλ έξτρα με Pixel Qi οθόνη, 3G και WiFi, αλλά προσοχή εδώ, η τιμή θα είναι παντού ίδια δηλαδή δεν θα έχουμε μαγικές συνταγές τύπου $550 = €550 όπως μας έχουν συνηθίσει οι καλοί μας οι έμποροι αλλά όπως μας λέει και ο Googlης:
550 U.S. dollars = 417.425622 Euros

Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης για τις πρώτες-πρώτες συσκευές είναι γύρω στις 6 Ιανουαρίου άρα δεν έχει παίζει για δωράκι στον εαυτό σας ή σε άλλον (ναι, καλά) τα Χριστούγεννα.

Θα βρει με Froyo, θα πάρει Gingerbread πολύ σύντομα και αφήνει να εννοηθεί ότι και το honeycomb το έχει στο τσεπάκι αφού το UI του που λέγεται Eden έχει δημιουργηθεί με οδηγό το Honeycomb και έχει δοθεί πολύ μεγάλη σημασία στο να είναι εύχρηστο και να κάνει τον χρήστη να ξεχνάει ότι τον περιορίζει ένα tablet.

Τελικά ο μυστικός αισθητήρας δεν είναι το NFS αλλά θα μας αποκαλυφθεί αργότερα με update της συσκευής, σαν δώρο, έτσι ώστε ένα update να μην είναι μόνο για να καλύπτει μπαλώματα αλλά και για να προσθέτει καινούργια πράγματα.

UPDATE: Επειδή υπάρχουν επιφυλάξεις για το προϊόν αυτό καλό είναι οι βιαστικοί να συγκρατηθούν μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να πάρετε μια γεύση.



Λέτε τελικά ένα φοιτητής να βάλει τα γυαλιά σε μεγάλες εταιρίες;

Απολαύστε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το Eden UI




















































[via]